Stichting Thornsche Molen uitgeroepen tot “Grootste Sok 2015”

Tijdens de jl. gehouden pronkzitting van CV “De Sokkenummers” in Leuth is de Stichting Thornsche Molen uitgeroepen tot ‘De Grootste Sok 2015’.

Deze onderscheiding wordt elk jaar door de Sokkenummers uitgereikt aan een persoon of instantie welke zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeenschap. Dit keer viel die eer te beurt aan de Stichting Thornsche Molen. Hans Janssen voorzitter van de oud-prinsen roemde de inzet en volharding van het bestuur van het stichtingsbestuur dat zich tien jaar lang heeft ingezet om hun doel: de herbouw van de Thornsche Molen te realiseren. “En met de herbouw daarvan”, zo betoogde Hans ,”is de verre omgeving een prachtig cultuurhistorisch object rijker geworden, waar velen van genieten en waar wij allemaal trots op zijn”.

Bij de onderscheiding hoorde een prachtige speciaal voor deze gelegenheid ontworpen trofee, welke inmiddels een mooi plaatsje heeft gekregen in één van de vitrines in het Informatiecentrum van de Thornsche Molen. Namens het stichtingsbestuur mochten Loet van Sluis, Albert de Witt en Jan van Eck de trofee in ontvangst nemen.